divendres

XVIII APLEC DE PENYES. SANT CUGAT DEL VALLES

25 DE MAIG DE 2.008. XVIII APLEC DE PENYES A SANT CUGAT DEL VALLES





Una de las festes mes esperades del any, es l’aplec de Penyes, que aquest any es celebra a Sant Cugat del Vallès, organitzada per la penya del Pericos d’aquesta localitat del Vallès Occidental.





Es el acte mes important de las penyes,un dia de germanor de totes las penyes i on cada any es superen las previsions. En aquest, malauradament el mal temps en forma de pluja a provocat que tant el esmorzar l’hàgim tingut de fer sota el paraigües, i els actes lúdics previstos al llarg del matí, han tingut que se suspesos.

Tota la feina d’un any, per culpa de la pluja, es va tenir que anular, ja que tot es feia el carrer. Menys mal que el dinar va ser esplèndid, i tots els presents vàrem gaudir la resta del dia del acte festiu.
Hi hem assistit en Juan Campos i jo amb las nostres senyores, i al dinar va venir en Josep Sos i la seva filla. Al acte, i van acudir moltes personalitats, entre elles, el nostre president, en Ramon Rius president de la F.C.P.E., i en Tomàs Guasch, encarregat de fer el pregó de l’Aplec. Amb aquest i el president ens vam fer unes fotografies.



El guardó a les penyes, l’hi he deixat recollir en Juan Antonio Campos, tal com es veu a la fotografia.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada