dimarts

XIX APLEC DE PENYES. VILASSAR DE MAR

14 DE JUNY DE 2.009. XIX APLEC DE PENYES A VILASSAR DE MAR

De nou, ens retrobem totes les penyes a Vilassar de Mar, on la penya d'aquesta ciutat, els Pericos de Vilassar organitzan l'aplec d'aquest any, que precisament, es a casa del nostre president, Daniel Sanchez Llibre.
En Toni Zea, Juan A. Campos i jo mateix amb las nostres senyores i en Miquel Serrano hi anem representant a la Penya de Sabadell.
Unas fotografias tots plegats, i d'altres amb Dani Sanchez Llibre i el president de la FCPE, l'Alberto Ariza

Un esmorzar a la seu social de la penya dels Pericos de Vilassar es el primer acte important del día, seguit d'una passejada fins al Museo de la ... i desde allí, en comitiva totes les penyes fins al Ajuntament, on el germá d'en Dani, Josep Sanchez Llibre, fa el pregó del Aplec.

Hi havia també una important representació del equip femeni, que el próxim diumenge jugará la final de la Copa de la Reina a Zaragoza, hi ens varem fer unas fotos amb ellas, el entrenador i amb la capitana del equip, Miriam Dieguez.
Unas fotografies, amb el quadre que ens van donar a totes les penyes, i d'altres junt amb el pastis de xocolata que representa el nou estadi de Cornella - el Prat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada