dilluns

XI GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES

24 DE GENER DE 2.009. XI GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL R.C.D. ESPANYOL.


Mes de 400 persones, i fins a 75 penyes representades han gaudit avui d'una gran nit, inoblidable, a la XI Gala de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, que s'ha celebrat en el fantàstic marc de l'Hotel Hesperia Tower de Hospitalet de Llobregat.
La gala, conduïda des del principi per Alfred Puig, vicepresident de la FCPE va començar amb un emotiu record i un minut de silenci a les víctimes del temporal de vent a Sant Boi de Llobregat, així com per al soci Mariano Palacios, de la Penya de Sant Adrià, recentment mort. Després d'això, va arribar la primera sorpresa de la nit, la presència en aquesta celebració de dos jugadors del primer equip, Steve Finnan i Marc Torrejón. Els nous membres de la FCPE fan entrega d'un pin als antics de la FCPE sortint.
Poques fotografies vaig poder fer, però al final vaig enganxar en Xavi Moya i els presentadors del Hat Trick, Raquel Mateos i David Balaguer.El guardó de las penyes el va recollir el meu fill, ja que jo no vaig poder fer-ho, ja que estava cobrant les entrades a las penyes presents i passant comptes amb la direcció de l’Hotel Hesperia.
L'entrega dels premis que cada any s'atorguen a les persones o entitats que més han fet aquest any per la difusió del nostre club i la lluita pels seus colors, va anar a càrrec de dos dels pericos més mediàtics, els presentadors de Hat Trick Espanyol (TV3), Raquel Mateos i David Balagué.

En total es van lliurar set guardons, que van recaure sobre:
Luis García (Millor Jugador)

Míriam Diéguez (Millor Jugadora)
Eloy Pérez (Millor Veterà)
Residència del RCD Espanyol (Premi Futbol Base)
Oscar Sielva (Millor Projecció Esportiva)
Departament de Comunicació i Relacions Externes (Premi Mitjà de Comunicació)
Sergio Fidalgo (Premi a la Difusió de l'esperit blanc-i-blau).
També va tenir un homenatge molt especial Xavi Moya, recentment proclamat de nou Campió del Món de Full Contact.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada