dimarts

EN MEMORIA D'EN DANI JARQUE

10 D'AGOST DE 2.009. A LA MEMORIA DE DANI JARQUE


Escrit de la PENYA DE SABADELL que en memoria de DANI JARQUE, ens va publicar el Diari de Sabadell.
EN MEMORIA D’EN DANI JARQUE: La Penya Blanc i Blava de Sabadell, i crec que representant a tot l’esport sabadellenc, vol donar als familiars i amics d’en Dani, tot el condol i el màxim de suport en aquest moments tant durs, però, sobretot a la seva companya, a punt de ser mare i que ara mateix està passant el pitjor tràngol de la seva vida.
Una vida, que ens dona cops molt forts , molt durs, cops que no esperes, i menys d’un esportista d’elit, que es prepara amb esforç per competir, i que mai penses que pugui tenir un final tan tràgic com aquest.
A tota la família espanyolista, que per molt temps que passi, ens costarà moltísim fer-nos a la idea de que mai més veurem en Dani corre pels camps de futbol, comandant a l’ equip amb el seu recentment estrenat braçal de càpita.
Quina gran injustícia s’ha comés amb en Dani Jarque... A la flor de la vida, ho tenia tot: una gran personalitat, dins i fora del camp, un carisma absolut entre els seus companys, que li va valer per ser anomenat el nou capità del equip, una implicació al 100% amb el Club i amb la afecció, i com a persona, humil i senzill com el que més, i que mai tenia un no per a ningú.
Només ens queda el consol, de que des d’ara el cel, es més blanc i blau, i que des d’allà dalt, seguirà amb el seu braçal de capità i cada cop quant el nostre equip jugui per tots els camps d’arreu, tots mirarem al cel i per uns moments pensarem que en Dani està a l’eix de la defensa dirigint al seu equip.
Dani, mai t’oblidarem.

Salvador Fosas Roig
(President de la Penya Blanc i Blava de Sabadell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada