dijous

VIII GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES

21 DE GENER DE 2.006. VIII GALA DE LA FEDERACION DE PENYES


Una nova edicio de la Gala que la Federacio Catalana de Penyes del R.C.D. Espanyol, organitza anualment.
En aquesta edicio s'estrenava com a nou president de la Federacio, en Ramon Rius, que havia substiutit un parell de mesos abans en Vicenç Nos.

L'acte una vegada mes, es celebra en el restaurant Els Tres Molinos de Esplugues, que cada cop mès s'está quedant més petit per poder donar cabuda a totes las penyes presents, 62 en aquesta edició.
Unes fotografies amb els representans de totes les penyes presents amb els guardons.
Els guardons que s'entreguen son:
Iván De la Peña, que no va poder recollir el premi per estar a Madrid amb el primer equip, es va endur el guardó al millor jugador de la temporada 2005. Marc Pedraza, màxim golejador del filial en el que portem de Lliga, es va endur el premi al jugador amb millor projecció esportiva. El Juvenil A, que aquest any va capdavanter, el guardó del futbol base. Santi Fernández, tècnic del Femení A, el premi dedicat a aquesta secció. El premi al sentiment blanc i blau vara ser per la Gran Penya Manigua. El premi al mitja de comunicació vara ser per Radio Marca. I, finalment, Josep Samper, màxim golejador dels veterans i exjugador perico, al que se li atorga a aquesta secció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada