dimarts

ASSAMBLEA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES

14 DE MAIG DE 2.009. ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES


A la sala de premsa del Estadi Olímpic, es celebra una reunió extraordinària de penyes organitzada per la Federació Catalana de Penyes del R.C.D. Espanyol, per tractar sobretot de la situació actual del equip.

Aprofitant el acte, el president Alberto Ariza comenta tot el que fins a les hores a fet la Federació des de la seva arribada fa sis mesos, i acabant comentant el mal paper que el primer equip a tingut a la Lliga, i demanar a tots el presents, las seves opinions en vers a la actitud que ha de emprendre la Federació en front del Consell de Administració del club, per donar explicacions de la greu temporada que ens ha estat a punt d'estampar a la Segona Divisió.
Donat que no ja un acord unànime a l'hora de poder plantejar al club el nostre descontent, es prega a tots els presents, donar un marge fins al final del Campionat, per tal de, un cop veient com queda el equip finalment, tornant-se a trobar, i decidir entre tots quines accions hem de posar en marxa per tal de demanar les explicacions pertinents al consell de Administració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada