dimarts

" TOTS JUNTS PODEM "

JULIOL 2.009. " TOTS JUNTS PODEM "


Al llarg del últims partits de Lliga, i quan el primer equip anava mes malament, hi va haver la reunió entre Club, jugadors, tecnics, Federacio Catalana de Penyes i Curva jove per tal de aconseguir la unitat de tots plegats, i com a repte , lluitar per la salvació del primer equip, en el que mes tard es va proclamar la famosa frase de "TOTS JUNTS PODEM".

La Federació va fer una gran pancarta amb aquest lema i en alguns dies de partit a la ciutat Deportiva de Sant Adriá, varis membres de la FCPE, vàrem estendre a la gespa del camp de futbol aquesta pancarta, per tal de donar el màxim suport als equips del Espanyol "B", Juvenil i Femení, per aconseguir tots el èxits possibles.

24 de Maig de 2.009. Partit Espanyol "B" - Tenerife "B" 2 - 0
Equip: Víctor; Pablo Coira, Savall, Víctor Ruiz, Javi Cantero; Juanjo, Iván Díaz, Javi Márquez (David López, m.82); Tarrés (Luismi, m.70), Javi López (Creus, m.63) i Pedraza. Gols de Tarrés i d'Ivan Diaz.



23 de Maig de 2.009. Partit Espanyol Juvenil "A" - U.D. Montecarlo 6 - 0Equip:Juvenil A: Dinu (Pol, m.71); Pere (Mozo, m.70), Albert, Amat, Sergio, De Val, Molina (Caballé, m.55), Álvaro Vázquez (Mas, m.63), Max i Lucas (Abraham, m.70). Gols: Lucas, Alvaro, Max i Marc Mas (3).



31 de Maig de 2.009. Partit Espanyol Femeni "A" - Levante U.D - 3 - 2
Equip: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Marta Torrejón, Adriana, Sara (Marta Yáñez, m.90), Mesi (Lara, m.93), Marta Corredera (Joana, m.67), Kenti Roures (Carol, m.48) i Vero. Gols: Marta Torrejon (2) i Adriana.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada