dimarts

XV APLEC DE PENYES. BARCELONA

05 DE JUNY DE 2.005. XV APLEC DE PENYES A BARCELONA

XV Aplec de Penyes del R.C.D. Espanyol, que organitza aquest cop la Gran Penya Espanyolista Manigua.
Varem anar representant a la Penya de Sabadell, en Toni Zea, Eduardo Calero, Miquel Serrano, Juan A. Campos amb la seva senyora i jo, acompanyats d'en Rafael Sánchez de la Peña de Dos Torres (Cordoba), que va ser un dels presents al dinar mes requerits pels altres penyistes.
Va estar molt bé veure la Plaça Sant Jaume plena de pericos i senyeres blanc i blaves, poder entrar al Ajuntament de Barcelona, per veure els actes de parlaments entre la Penya Manigua, el Club, Federació de Penyes i el alcalde Joan Clos, amb el qual vaig fer-me una fotografia amb la senyera de la nostra penya.


Abans un pregó d'en Carles Canut molt entranyable, carregat de sentiment envers el nostre equip i per altre costat, criticant a las autoritats de Barcelona, pel poc recolzament que te el nostre equip en comparació al altre equip de la ciutat.

I, la caminada de tots plegats des de la Plaça de Sant Jaume fins al monument de Colon, baixant per tota les Rambles , amb les nostres senyeres i càntics a favor del nostre Club. Fotografia amb tots el representants de les penyes, amb al record del Aplec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada