dissabte

CANDIDATURA D'ALBERTO ARIZA A LA FEDERACIO DE PENYES

06 DE NOVEMBRE DE 2.008. CANDIDATURA D'ALBERTO ARIZA A LA PRESIDENCIA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES


Des de les 19 hores d'aquesta mateixa tarda, Alberto Ariza s'ha convertit en l'únic candidat oficial a la presidència de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.
Ariza arribarà a la presidència de la FCPE amb un equip format per Alfred Puig (Pericos de Vilassar), Araceli Pérez (Els Incansables), Salvador Fosas (PBB Sabadell), José Mª García (Bar-Rafeques), Luis Domínguez (PE Navarra), Carlos Carbó (PBB Hospital del Mar), Xavi Edo (PE Cornellà) i Ricardo Fernández (Eternos i portaveu de La Curva).
Ja feia alguns dies que l’Alberto havia parlat amb mi per demanar-me que formés part de la nova Junta directiva de la FCPE.
Després de pensar-ho i repensar-ho, i consultar-ho amb la meva senyora, vaig decidir acceptar la “oferta” de l’Alberto Ariza i formar part d’un projecte pels pròxims quatre anys.
En principi, no es incompatible amb la meva presidència de la Penya de Sabadell, i d’alguna manera aquest càrrec implica formar part de l’Espanyol, viure’l des de dins, i tenir la oportunitat de treballar i lluitar per fer-lo mes gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada