dijous

X GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES

19 DE GENER DE 2.008. X GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES


El Institut Nacional d’Educació Física de Barcelona es celebra una nova Gala organitzada per la Federació Catalana de Penyes del R.C.D. Espanyol.
Donat que cada any, som mes las penyes assistents al acte, (80 penyes aquest any), s'ha de buscar un local apropiat per donar cabuda a tanta gent. El lloc complia tots els requisits i vàrem celebrar una magnifica Gala. Aquest any el acte el presentava en Pasqual Olmedo, i el lliurament de obsequis van ser a càrrec de Sergio Mas i Rocío Madrid, senyora del ex-jugador del club, Angel Morales. Un del guardonats, Manel Lucas, autor del llibre "Jo, perico", me’l va dedicar i vaig aprofitar per fer-me unes fotografies amb ell.
Els guardonats van ser:
Àngel Martínez, com a millor promesa y Raúl Tamudo, millor jugador de la temporada, que no van assistir però que havien gravat un vídeo que es va mostrar a tots els penyistes.
Toni Jiménez, va rebre el premi al veterà de mans de David Morenza. Adriana Martín va recollir el premi de mans de Luis Rodilla.
Josep Manel Casanova pel futbol base, va recollir el premi de mans del Vicepresident de la FCPE. Viçens Palomar
Manel Lucas per la difusió del sentiment perico, entregat per Sergi Mas, company de feina.
El premi al mitjà de comunicació va ser per PericosOnline.tv, per la seva tasca i el va donar Alex Royo del area informàtica de la FCPE.
Els pins de plata van ser per l'APMAE i per l'ex-boxejador Xavi Moya.
A més, es va premiar als presidents de penya amb 25 anys d'antiguitat: Salvador Xicola (Parets), Giralt (Lloret), Víctor Garcia (Poble Nou), Joan Calaf (Rubí) i Jaume Mas (Sant Feliu del Llobregat).
El pin d’or aquest any va ser Sr. Daniel Sánchez Llibre, per el qual va ser tot una sorpresa, ja que es va portar en secret fins l'últim moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada