dilluns

XIII GALA DE LA FEDERACIO DE PENYES

13 DE NOVEMBRE DE 2.010. XIII GALA DE LA FEDERACIO DE PENYES DEL R.C.D. ESPANYOL

XIII Gala de la Federació, i tercera que he tingut la sort de poder colaborar com a membre de la Federació en la seva organització.
Per part de la Penya de Sabadell, hi hem estat representats, jo com a president i els membres de la Junta, Juan Antonio Campos i Joaquim Alabau, juntament amb les nostres senyores.


Aqui s'ha m'ha "colat" en Xavi Edo
En aquest acte tan especial no hi han faltat el president Daniel Sánchez Llibre els consellers Ramon Condal, Josep Ramió, Fernando Molinos i Enrique Beltrán, i el conseller delegat Joan Collet; els presidents de l'Agrupació de Veterans i de l'APMAE, Rafa Marañón i Ramon Rius,, i Lorena Ferrara en representació de la Fundació Privada del RCDE; a més d´altres persones molt vinculades a l´entitat com el diputat de CIU Josep Sánchez Llibre, i els exconsellers Anna M. Fusté i Antonio Martín.
La Gala ha estat presentada per en Xavi Jimenez, i l'acte de lliurament de guardons, pels integrants del programa Pericosonline, Frances Vía i el Sr. del puro, i tota la part tecnica i audiovisual per en Josep Vía.
Els guardonats de la Gala, han estat els següents:
Pin d'or de la Federació:  Ramon Condal
Pins de plata de la Federació:  Tomás Guasch i Carlos Mira
Premi Dani Jarque el millor jugador temporada 2009/10:  Javi Márquez
Premi Conservas Dani a la proyecció esportiva: Jordi Amat
Premi Pasa Tapas al Futbol Base:  Alvaro Vázquez
Premi Li-Ning al futbol femení:  Verónica Boquete
Premi DB Schenker Spain Tir al jugador veterá:  Jordi Lardín
Premi Espai Memorial a la difució blanc-i-blava:  Nacho Juliá
Premi Microflux al millos mitjá de comunicació:  Pericosonline.TV
A tots els patrocinadors de la Gala, s'els hi ha fet entrega d'un guardó de la Federació, i a mi m'ha tocat fer-li a la empresa DB Schenker Spain Tir.
Destacar també la presencia del músic Pep Poblet, amb un parell d'intervencios amb el seu saxo, i del imitador al Crackovia del president Sanchez Llibre, Javi Jimenez,
que també ens ha ofert una parodia del mateix. Tots ells en rebut el guardó corresponent de la Federació.
Els mitjans de comunicació han estat representants pel director del diari BiB Josep Sánchez; el periodista d´El 9 Manel Rodríguez; el tertulià de Radio Marca Jaume Rodríguez i per Maria Eugenia Freginals, de Tiempo de Espanyol.
En Josep María Tobeña , amb va fer una fotografía amb la réplica de la Copa de la Reina, que les jugadores Vero i Lara , havien entregat minuts abans al president de la Federació.
Amb els parlaments dels presidents de la Federació i del RCD Espanyol, Alberto Ariza i Dani Sánchez Llibre, es dona per finalitzada aquesta XIII Gala de Penyes.
I, finalment unes fotografies de la entrega dels guardons a les penyes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada