divendres

COL-LOQUI A LA PENYA DE SABADELL

24 DE NOVEMBRE DE 2.010. COL-LOQUI A LA PENYA DE SABADELL

Un cop més, organitzem a la penya de Sabadell un col-loqui amb la presentació del llibre d’en  Jordi Llopis, “GPE Manigua , el reforç d’un sentiment” , on hi va estat present el seu autor, acompanyat per l’editor del mateix, en Sergio Fidalgo.
Cal remarcar la preséncia de varis membres de la Penya Manigua, enacapçalats per el seu president, en Dani Bosch i el comptador de la mateixa, Jose María Tobeña, el qual li agraeixo desde aquí algunes de las fotografies d'aquest acte.
L’autor del llibre va explicar como va néixer l’idea del llibre, explicant alguns dels temes que ha exposat en el llibre, i sobretot de la defensa que des de la seva penya s’ha fet amb alguns temes puntuals, com l’aplec de Penyes a Barcelona i la demanda a TV3.
Després ha tingut lloc un petit col-loqui amb els dos invitats , que juntament amb el president de la penya, Salvador Fosas, i la intervenció de tots els presents, s’ha parlat dels últims temes referits al nostre club.






















El comunicat anònim de Mundo Deportivo, ha estat el principal debat de la nit, lamentant tots els presents el mateix, i donant suport tant a la Curva Jove, com a la Federació de Penyes que amb el seus comunicat en fet palesa del malestar que ha creat aquesta nota, precisament ara que el equip esta en una zona privilegiada de la Lliga, i on sembla que les relacions amb el Barça estant en un punt equilibrat.
Altres temes com la propera ampliació de capital, i la probable entrada de nous accionistes, la Junta de Accionistes que se celebrarà properament, també han tingut cabuda en aquest col-loqui, que ha acabat amb un pica-pica per a tots els assistents.



Enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada