dissabte

PRESENTACIO LLIBRE " GPM EL REFORÇ D'UN SENTIMENT" DE JORDI LLOPIS

05 DE NOVEMBRE DE 2.010. PRESENTACIO A LA MANIGUA DEL LLIBRE DE JORDI LLOPIS " EL REFORÇ D'UN SENTIMENT"


Presentació a la Gran Penya Manigua del llibre GPM " EL REFORÇ D'UN SENTIMENT, escrit per l'amic Jordi Llopis, actual vicepresident de la penya.
Llibre dedicat a l'historia d'aquesta emblematica penya, i que es el primer  que es dedica integrament a una penya.
Aquesta és una col·lecció nova de llibres que edita 23 perico d'en Sergio Fidalgo, i aquest és el primer número de la sèrie Lluitadors pericos.
Hi vaig, com sempre, acompanyat de la meva senyora.
Com a ponents de l’acte, a part de l’autor, Jordi Llopis, i del director de 23 Perico, Sergio Fidalgo, hi han estat en  Xavi Andreu, representant al Club, Daniel Bosch, President GPE Manigua, Edmond Orts, crític cinematogràfic, i per part de la Federació,  Alberto Ariza, i Araceli Pérez.

El  local de la penya s’ha omplert de gom a gom, i destacant  la presència de nombrosos pericos de moltes penyes espanyolistes (Incansables, Olost, Central, L’Escullera, Vila de Gràcia, Pericos Fidels, Moteros, Sabadell, Eternos, etc.), i representació política municipal,el regidor Alberto Fernández Díaz
 
Ens várem fer uns fotografies amb el Hector i la Sandra, de la penya Pericos Fidels, junt amb en Sergio.
Amb en Sergio hem quedat que proximament farem a la Penya de Sabadell, un col-loqui sobre aquest llibre i d'altres temes del nostre Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada