dilluns

55è. ANIVERSARI GRAN PENYA MANIGUA

06 DE JUNY DE 2.010. 55è. ANIVERSARI DE LA GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

En el restaurant de Les Planes, la Gran Penya Espanyolista Manigua a celebrat el seu 55è. Aniversari. La pluja va acompanyar el dinar, i donat que es feia al aire lliure, vàrem tenir que improvisar unes taules sota l’autopista, i amb els paraigües en alguns moments, però la veritat es que malgrat això, va ser un acte molt entranyable i emotiu i tots el presents ens ho vam passar d’allò mes bé.




El president Dani Bosch i en Jordi Llopis van estar en tot moment pendents de tots per tal de poder acomodar a tots el presents de la millor manera possible dintre de las possibilitats que donava el lloc i el espai on vàrem fer el dinar.



Hi vaig acompanyat de la meva senyora, y la majoria de membres de la Federació de Penyes, ja que un dels guardons importants que donava la Penya Manigua era precisament a la Junta de la Federació, on tots el membres de la mateixa estàvem invitats.
Vàrem tenir també la presencia de varies jugadores del equip femení de futbol (Miriam, Pamela Conti, Mery i Vero Boquete), que el dia abans, havien conquerit brillantment la Copa de la Reina a Basauri enfront el Rayo Vallecano per 3 a 1. Per part del Club, hi van assistir el conseller Francesc Ciprés i el coordinador de Penyes , Jaume Martinez.
Hi eren també, dos del integrants del programa de cinema “La claqueta”, Edmon Ors i Xavi Marin, pericos reconeguts, i el primer d’ells, va rebre el premi a la difusió espanyolista.
També per part de la Manigua, es va donar un guardó de record per a totes les penyes presents en aquest acte, que amb molt de gust vaig recollir.
Aquesta ultima fotografia es gentilesa de la Penya Manigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada