dijous

XII GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES

14 DE NOVEMBRE DE 2.009. XII GALA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL R.C.D. ESPANYOL


La Gala de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, que s'ha celebrat novament a l'Hotel Hespèria Tower, amb a prop de 400 persones, i 81 penyes presents.

Han compartit la vetllada el conseller adjunt a la presidència Ramón Condal, el Conseller Delegat Joan Collet els consellers Josep Ramió, Francesc Ciprés, Enric Beltrán, José Manuel Moya, i el Coordinador de Penyes del Club, Jaume Martínez, a més del Director de Comunicació, Xavier Andreu.
La penya de Sabadell, ha estat molt ben representada, ja que hi hem anat vuit persones, en Toni Zea, Juan A. Campos, el meu fill i jo mateix amb las nostres parelles, omplin gairebé una de las taules.

Els guardonats d’aquest any han estat:Insígnia d’or lliurat a títol pòstum a DANI JARQUE, que va recollir el seu amic i representant, Màgic Díaz amb els jugadors presents. En aquest moment, Pep Poblet ha fet sonar el seu saxo amb una emocionant melodia, mentre un vídeo recordava la figura del nostre desaparegut capità. Aquest, per la seva part, va fer lliurament a la Federació d'un parell de botes utilitzades per Dani durant la seva carrera.
Ivan Alonso, como a millor jugador
Javi Márquez, com a jugador revelació
Lucas Porcar, millor promesa del futbol Base
Equip femení, per la consecució de la copa de la Reina
Iñaki Pérez, com a millor veteràJuan
Segura Palomares, per la seva difusió del espanyolisme
També s’ha obsequiat a la Fundació representada per Javier Fernández Diaz, a l’Agrupació de Veterans, representada per el seu president, Rafa Marañon, als presentadors del programa Hat-Trick, Raquel Mateos i David Balaguer, i el jugador del primer equip i capità Ivan de la Peña.

A la Penya Manigua, s’ha li ha entregat un pin de plata per la seva tasca i suport a la Federació, que jo mateix l’hi he entregat al seu president, Dani Bosch.
El lliurament de premis ha estat conduïda pel polifacètic periodista i humorista Manel Lucas, que ha fet gala de la seva simpatia i el seu sentiment perico.Han rebut també un reconeixement per part de la FCPE per la seva tasca, els responsables de Seguretat, Pedro Tomás, el Cap de Patrocinis, Josep Samper, la Cap d'Abonaments, Sesé Duñó amb Núria Deosdad, coordinadora de relacions amb la FCPE, i Xavi Giménez, director de Màrqueting Social, i a la vegada, un dels presentadors de la Gala. Tambè al fotògraf Carlos Mira, el periodista i presentador Francesc Via i Ángel Rojas, Director d'informàtica i Telecomunicacions del RCDE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada