divendres

ENTREGA DE JOGUINES A CAN RUTI

04 DE GENER DE 2.011. VISITA A CAN RUTI

Com és tradició des de 1991 l'Espanyol ha realitzat la tradicional visita a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, també conegut com a Can Ruti. El president blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, ha encapçalat la delegació que també ha comptat amb la presència de l'entrenador del primer equip, Mauricio Pochettino, el director esportiu de l'entitat, Ramon Planes, el conseller Francesc Ciprés i els jugadors del primer equip ( Luis Garcia, Aldo Duscher, Javi Márquez, Joan Verdú, Jordi Amat, Dídac Vilà. Sergio Garcia, Álvaro Vázquez ) i del femení. Iñaki Pérez, per part dels veterans, Ricardo Fernández per la Curva Jove i jo mateix, representant a la Federació Catalana de Penyes.

La unica fotografia que hi ha practicam ent ni s'hem veu, ja que m'han tallat per la mitat.

L'expedició blanc-i-blava ha coincidit amb la plantilla del DKV Joventut, que també s'ha apropat a Can Ruti. Sánchez Llibre i el seu homòleg, Jordi Villacampa, i que  a La Vanguardia hi ha sortit aquesta fotografia.




Vaig tenir la sort de poder parlar amb en l’Álvaro Vázquez,  del que haig de dir que he vist molt centrat i molt conscient de la seva situació al equip, explicant-li que fa temps que el segueixo, que penso que arribarà molt lluny, i evidentment desitjant-li molta sort. Amb va signar un autògraf per a mi i ell meu fill, que guardo com a un bon record.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada