dimarts

PLAQUES PENYES AL ESTADI CORNELLA - EL PRAT

25 DE JULIOL DE 2.010. PLAQUES DE PENYES AL ESTADI CORNELLA - EL PRAT.

De nou tinc d'anar al Estadi de Cornellà - El Prat representant a la Federació pel acte de  la col-locació de las plaques amb els escuts de las penyes als murs del estadi, que per iniciativa del Club i de la Federació de Penyes, estem fent des de fa unes setmanes.
Aquest diumenge li toca a les penyes dels Pericos del Poble Nou i del Pericos Fidels.
Com amb tots aquests actes es fan una serie de fotografies del acte d'entrega d'un diploma acreditatiu que el Club mitjançant en Jaume Martinez i la Federació es fa a cada penya.

diumenge

TOUR PER L'ESTADI CORNELLA - EL PRAT

25 DE JULIOL DE 2.010. TOUR PER L'ESTADI DE CORNELLA - EL PRAT

Aprofitant la meva presencia al Estadi Cornellà - El Prat per representar a la Federació de Penyes amb l'acte de col-locació de plaques i posterior visita de les penyes per l'interior del Estadi amb el Tour que el Club ha disposat per a tothom , hi fet tot el Tour per l'Estadi amb la meva senyora,  conjuntament amb els membres de la penya Pericos Fidels.

El Tour consisteix amb una primera visita a la Sala de Premsa, on es passa una pel-licula amb 3D sobre la historia del Club.

Un cop acabat aixó, recorregut per la zona mixta i vestidors, una nova pel-licula amb 3D sobre l'afecció en un día de partit, entrada al camp, per trepitjar la gespa, i seguidament visita a la zona VIP del Estadi, Llotja presidencial, zona de bar-catering, on hem vist una nova pel-licula amb 3 D de varis partits de Lliga d'aquesta temporada, i finalment una visita a un dels "palcos" VIP.
La visita es d'aproximadament un hora i al llarg del mateix hi fet unes fotografies del vestidor, banqueta on seuen els jugadors suplents i l'entrenador, i de la entrada al camp de futbol.
Les primeres fotografies son del escut que hi ha al costat de la entrada de  les oficines.

divendres

COMIAT DE MIRIAM DIEGUEZ A LA FEDERACIO

22 DE JULIOL DE 2.010.  COMIAT DE LA MIRIAM DIEGUEZ A LA FEDERACIO DE PENYES

Desprès d'estar quasi 10 anys al nostre Club i 5 temporades com a Capitana  del primer equip, la jugadora va anunciar que deixava el Club.
La jugadora ha volgut acomiadar-se de totes les Penyes i ho ha fet de manera personal venint a la seu de la Federació.

Per aquest motiu i per ser una persona que sempre ha col.laborat de manera totalment desinteressada amb les Penyes i amb la Federació, l'hem volgut acomiadar amb un senzill però sentit homenatge al nostre local.
Várem fer unes fotografies amb tots el membres de la Junta.

dimarts

PLAQUES DE PENYES AL ESTADI CORNELLA - EL PRAT

11 DE JULIOL DE 2.010. ACTES PROTOCOLARIS DE LA COL•LOCACIÓ DE PLAQUES DE PENYES AL ESTADI DE CORNELLA - EL PRAT

Des de fa mes d’un mes, tots els caps de setmana, es fa l'acte de la col•locació de las plaques amb els escuts de las penyes als murs del estadi, per iniciativa del Club i de la Federació de Penyes, i a cada acte, i anem un dels integrants de la Federació.
Aquesta setmana m'ha tocar a mi fer la presencia testimonial d'aquesta acte i en el mateix, i han estat presents les penyes del Moianès, Cassà de la Selva i Valls.
CASSA  DE  LA  SELVA
Tots ells van fer després el tour per l’estadi i amb alguns amb vaig fer algunes fotografies del acte amb la entrega per part del Club, d’un diploma acreditatiu de la vigència i antiguitat de la penya, així com de la constància de la placa en el Estadi.

VALLS

diumenge

14ª. MONGETADA D'ARGENTONA

04 DE JULIOL DE 2.010. 14ª. MONGETADA DE LA PENYA D’ARGENTONA
Una nova mongetada a la localitat d’Argentona organitzada per la Penya d’aquesta ciutat, hem porta una vegada mes a l’esmorzar tradicional que cada any es fa quasi bé com a últim acte important de penyes per tancar la temporada.

Hi he estat acompanyat de la meva senyora i com cada any ha estat un èxit de gent i de penyes, ja que mes de 300 persones ens hem aplegat al pavelló d’esports d’Argentona.

No hi han faltat el president, el seu germà, en Joan Collet, Fernandez Teixido, l'Ander Mirambell, i  a mes hem tingut la presencia del jugador ja del primer equip, en Jordi Amat, amb el que m’he fet unes fotografies.