diumenge

TOUR PER L'ESTADI CORNELLA - EL PRAT

25 DE JULIOL DE 2.010. TOUR PER L'ESTADI DE CORNELLA - EL PRAT

Aprofitant la meva presencia al Estadi Cornellà - El Prat per representar a la Federació de Penyes amb l'acte de col-locació de plaques i posterior visita de les penyes per l'interior del Estadi amb el Tour que el Club ha disposat per a tothom , hi fet tot el Tour per l'Estadi amb la meva senyora,  conjuntament amb els membres de la penya Pericos Fidels.

El Tour consisteix amb una primera visita a la Sala de Premsa, on es passa una pel-licula amb 3D sobre la historia del Club.

Un cop acabat aixó, recorregut per la zona mixta i vestidors, una nova pel-licula amb 3D sobre l'afecció en un día de partit, entrada al camp, per trepitjar la gespa, i seguidament visita a la zona VIP del Estadi, Llotja presidencial, zona de bar-catering, on hem vist una nova pel-licula amb 3 D de varis partits de Lliga d'aquesta temporada, i finalment una visita a un dels "palcos" VIP.
La visita es d'aproximadament un hora i al llarg del mateix hi fet unes fotografies del vestidor, banqueta on seuen els jugadors suplents i l'entrenador, i de la entrada al camp de futbol.
Les primeres fotografies son del escut que hi ha al costat de la entrada de  les oficines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada