dilluns

PERICOS DE MONTMELO. 3er. CONCURS DE DIBUIX

27 DE JUNY DE 2.010. 3er. CONCURS DE DIBUIX A LA PENYA PERICOS DE MONTMELO




La penya Pericos de Montmeló han organitzat per 3er any consecutiu un concurs de dibuix pels integrants de la seva penya, pericos i tothom que vulgui fer un dibuix que te com a tema central la figura del desaparegut jugador i capità del nostre equip Dani Jarque.






Hi he assistit representant a la Federació de Penyes, hi he de dir que he estat molt a gust, m’han ensenyat el local social de la Penya, per cert, molt ben arreglat i perfectament acondicionat per veure els partits
El acte de lliurament de premis, hi he estat acompanyat pel alcalde de la ciutat i conjuntament amb un membre de la Penya, hem fet l’entrega dels premis als guanyadors dels dibuixos.












He vist tots els dibuixos que s’han fet, hi la veritat es que tots els premiats han fet dintre de les seves edats, un dibuix sobre la figura d’en Dani Jarque molt adient i mot acurat.
I aquí hi han algunes fotografies de l’acte.

Enllaç:

55è. ANIVERSARI GRAN PENYA MANIGUA

06 DE JUNY DE 2.010. 55è. ANIVERSARI DE LA GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA

En el restaurant de Les Planes, la Gran Penya Espanyolista Manigua a celebrat el seu 55è. Aniversari. La pluja va acompanyar el dinar, i donat que es feia al aire lliure, vàrem tenir que improvisar unes taules sota l’autopista, i amb els paraigües en alguns moments, però la veritat es que malgrat això, va ser un acte molt entranyable i emotiu i tots el presents ens ho vam passar d’allò mes bé.




El president Dani Bosch i en Jordi Llopis van estar en tot moment pendents de tots per tal de poder acomodar a tots el presents de la millor manera possible dintre de las possibilitats que donava el lloc i el espai on vàrem fer el dinar.



Hi vaig acompanyat de la meva senyora, y la majoria de membres de la Federació de Penyes, ja que un dels guardons importants que donava la Penya Manigua era precisament a la Junta de la Federació, on tots el membres de la mateixa estàvem invitats.
Vàrem tenir també la presencia de varies jugadores del equip femení de futbol (Miriam, Pamela Conti, Mery i Vero Boquete), que el dia abans, havien conquerit brillantment la Copa de la Reina a Basauri enfront el Rayo Vallecano per 3 a 1. Per part del Club, hi van assistir el conseller Francesc Ciprés i el coordinador de Penyes , Jaume Martinez.
Hi eren també, dos del integrants del programa de cinema “La claqueta”, Edmon Ors i Xavi Marin, pericos reconeguts, i el primer d’ells, va rebre el premi a la difusió espanyolista.
També per part de la Manigua, es va donar un guardó de record per a totes les penyes presents en aquest acte, que amb molt de gust vaig recollir.
Aquesta ultima fotografia es gentilesa de la Penya Manigua.