dilluns

XXè. APLEC DE PENYES. CORNELLA

30 DE MAIG DE 2.010. XXè. APLEC DE PENYES A CORNELLA.


El 20é. Aplec de Penyes d’aquest any s’ha celebrat a la localitat de Cornellá del Llobregat, on des de l’agost de l’any passat i tenim el nou Estadi.
Presideix aquesta penya el meu company a la Federació , Xavi Edo.
Fins a un total de 81 penyes presents han estat en aquet Aplec , que com tots els altres, es el dia mes festiu de las penyes, on ens trobem la majoria de las penyes per tal de demostrar aquest sentiment perico. Per part de la nostra penya de Sabadell, hi hem anat en Juan Antonio Campos i senyora, en Toni Zea, i jo mateix amb la meva senyora.
Ens em fet varies fotografies, amb l’alcalde de Cornella, Sr. Balmon, així com, varies entre nosaltres, i amb el president Dani Sánchez Llibre i el conseller Enrique Beltrán, i amb els ex jugadors iñaki i Rafa Marañon. Vaig rebre com totes les penyes un guardó commemoratiu del Aplec.

MUR HOMENATGE A DANI JARQUE

30 DE MAIG DE 2.010. MUR HOMENATGE A DANI JARQUE AL ESTADI CORNELLA.





Aprofitant la entrada a l'Estadi de Cornella - el Prat per veure el partit de veterans contra el equip de la Federació Catalana de Penyes el día de l'Aplec de Penyes, várem tenir l'oportunitat de poder fer unes fotografies en el mur que el Club ha fet en memoria del malograt jugador Dani Jarque.

XXè. ANIVERSARI DE LA PENYA URGELL - SEGARRA

16 DE MAIG DE 2.010. XXè. ANIVERSARI DE LA PENYA URGELL - SEGARRA
Per segon any consecutiu , assisteixo al aniversari de la penya Urgell - Segarra.
Cada any el fan en un lloc diferent, i aquest cop ha tocat a Tàrrega al restaurant La Granja, on quasi bé 120 persones de diverses penyes de las comarques, s’han ajuntat per aquest aniversari.
Hi vaig acompanyat d’en Jaume Martínez, que amb va passar a recollir per Sabadell, i després vàrem recollir a Barcelona al conseller Francesc Ciprés i a las jugadores del equip femení Míriam Diéguez i la Kenty Robles, que acabaven de jugar el partit de quarts de final de la copa de la Reina contra el Prainsa a la ciutat Esportiva de St. Adriá.


Com a totes les celebracions d’aniversari, un bon menjar, un bon ambient, els parlaments , entrega de plaques, sorteig de regals i una bona diada perica a les comarques lleidatanes.

dissabte

Xè. ANIVERSARI DE LA PENYA DE SABADELL

07 DE MAIG DE 2.010. Xè. ANIVERSARI DE LA PENYA BLANC I BLAVA DE SABADELL


El 7 de maig i en el local social de la nostra penya, hem organitzat el sopar del Xè. Aniversari de la PENYA BLANC I BLAVA DE SABADELL.El acte hi varen assistir 52 persones, incloent a varies persones de las penyes de Castellar, Alstom i Gran Penya Manigua. També em comptat amb la presencia del director del BIB, Sr. Josep Sánchez, que ens ha fet un reportatge esplèndid al seu diari, dedicant-nos una pàgina sencera el nostre aniversari.Abans del sopar, va venir el Regidor d’Esports del Ajuntament de Sabadell, Sr. Rafael Ayuso, el qual, va excusar la seva presencia al sopar , al igual que l’alcalde, ja que, ambdós tenien altres actes que no podien deixar. Tot i això, se li va fer entrega al regidor d’una placa commemorativa del sopar dirigida al Ajuntament perquè li fes arribar al Alcalde. Per part del club, juntament amb el coordinador de Penyes, Jaume Martínez, ens va fer l’honor el conseller executiu Sr. Francesc Ciprés, que a última hora va substituir al Sr. Enrique Beltrán al qual jo mateix havia convidat especialment per aquest acte, i que per culpa d’un tema personal no va poder assistir, trucant-me per telèfon i excusant-se de la seva absència.
També i va assistir representant a la Federació de Penyes el seu president, Alberto Ariza.
El sopar va estar a l’altura del aniversari, i crec que tothom va sortir satisfet del sopar. Com a estrella del sopar, vàrem presentar un pastis d’aniversari realment bonic amb un 10 de xocolata, envoltat de tres fotos també de xocolata amb l’escut de la nostra penya.A més a més dels parlaments, a càrrec meu, del president de la FCPE i del conseller, i va haver un acte emotiu, que va ser la entrega d’un guardó al nostre company Miquel Serrano per la tasca desenvolupada al llarg d’aquest anys a la penya, i un altre guardó que la penya va voler oferir al Alberto Ariza per la seva tasca al front de la Federació de Penyes i el seu treball constant en ajuda de las penyes.Vàrem fer moltes fotografies del sopar, sobretot del actes principals del aniversari, com las entregues de plaques entre Club i penya, i entre Federació i penya, així com, de la junta en plé, amb els convidats al acte.

Enllaços:
RCD Espanyol