dilluns

INAUGURACIO PENYA DE LLINARS DEL VALLES

24 D'ABRIL DE 2.010. INAUGURACIO DE LA NOVA PENYA BLAN-I-BLAVA DELS PERICOS DE LLINARS DEL VALLES
Com a representant de la Federació Catalana de Penyes, vaig assistir a la inauguració de la nova penya blanc-i-blava de Llinars del Vallès. El acte es va celebrar el restaurant El Cau del mateix Llinars, amb uns 80 pericos i representants d´’altres penyes, i vaig està acompanyat a la taula d’honor, pel president Joaquim Cortina i vicepresident de la nova penya, i per part del Club, el conseller Enrique Beltrán i el coordinador de penyes, Jaume Martínez, i així mateix, el ex jugador Iñaki Pérez amb la seva senyora.
Després dels parlaments habituals, es va fer el intercanvi de plaques entre totes las institucions representades a la esmentada inauguració.

Enllaç:
RCD Espanyol

ASSEMBLEA DE LA FEDERACIO DE PENYES

24 D'ABRIL DE 2.010. ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL R.C.D. ESPANYOL.

Aquest dissabte al matí, a les onze hores en segona convocatòria, s’ha iniciat la Assemblea Extraordinària de Penyes del RCD Espanyol a la Sala Auditori del Estadi de Cornellà-El Prat.L’acte s’ha iniciat amb la petició a càrrec del Vicepresident Alfred Puig, d’un minut de silenci en memòria de tots aquells pericos que ens han deixat des de la darrera Assemblea fa sis mesos.
Posteriorment ha pujat a la tribuna d’oradors Sergio Fidalgo que ha parlat de les seves dues darreres obres, i ha demanat disculpes per que l’edició del Còmic sobre la història del RCD Espanyol s’ha exhaurit totalment i ha assegurat que ben aviat hi haurà una nova edició.
Lluis Domínguez, ha passat llista de les penyes que han estat acreditades presents en aquesta Assemblea.Alstom Sta. Perpetua, Argentona, Bages, Baix Penedès, Berguedà, Blanes, Breda i Comarca, Canet de Mar, Cardedeu Llinars i Vilamajor, Castellar del Vallès, Central, Col·lectiu Desgavell, Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues, Fúria Perica, Futbol Base, Gar Rafeques, Igualada, Incansables, Joan Verdú-L’Eixample, La Garriga, Llinars, GPE Manigua, Masnou Alella i Teià, Mataró, Mediterrània Castelldefels, Montcada, Montmeló, Montsià Baix Ebre, Navarra Rafa Marañón, Pericos Fidels, Pericos del Golf, Pericos Poble Nou, Pericos Moteros, Premià de Mar, Riudecanyes, Roda de Ter, Rubí, Sabadell, Sant Adrià del Besós, Sant Andreu del Palomar, Sant Boi, Sant Celoni i Comarca, Sant Feliu del Llobregat, Sant Joan Despí, Solsonès, Terrassa, Torredembarra, Vila de Gràcia i Guinardó, Viladecans, Vilanova i la Geltrú i Vilassar de Mar.
Ha tingut lloc posteriorment la lectura de l’acta de la darrera Assemblea de Penyes, que s’ha aprovat per unanimitat.Alberto Ariza ha anunciat que pel proper Aplec de Penyes de 2011, davant l’absència de candidatures en es terminis previstos es va d’haver d’ampliar en la darrera Assemblea el termini fins 31 de desembre. Llavors, la Penya Blanc i Blava de Castellà del Vallès, ha estat l’única candidatura presentada i per tant amb l’aprovació per assentiment dels presents, l’ambaixada perica en aquesta localitat vallesana serà l’encarregada de dur a terme tots els actes per tal significat acte dins el moviment penyístic.
El seu President, Ramon Roig, ha pujat a la tribuna d’oradors per explicar que la seva penya ha tingut una junta nova fa uns tres mesos i s’ha decidit per dur a terme aquest Aplec, disposant de la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Ha explicat els detalles per sobre, del que serà aquest aplec, que constarà d’un esmorzar popular, una concentració de penyistes, cercavila, un partit de futbol per celebrar el centenari del Castellar, visita a l’Ajuntament i parlaments, dinar de germanor. Ell i Rafel Clapés –vicepresident de la penya de Castellar- s’han confessat novells en la qüestió, però amb l’ajut de la Junta de la Federació i el suport de tothom, esperen estar a l’alçada.
El vocal de la Junta Directiva de la Federació i President de la Penya Espanyolista de Cornellà, Xavi Edo, ha presentat l’Aplec de Penyes d’enguany, que tindrà lloc a la ciutat que ha acollit la nova llar del conjunt perico. Els actes tindran lloc el proper 29 i 30 de Maig. El dissabte 29, donaran inici els actes a les 09:00 amb una exposició de manualitats de la PBB al carrer Riereta 29 a càrrec de la senyora Genoveva Ferrando. A les 17:00 hores, a la Residència i Casal d’Avis Jaume Nualart, un concert a càrrec de l’Agrupació Musical, patrocinat pels Quixots Blanc-i-Blaus. El diumenge 30 de maig, a les 09:00 fins les 10:30 esmorzar popular, posteriorment fins les 11:30 desfilada fins l’Ajuntament i recepció a les autoritats, parlaments de benvinguda, i a les 11;30 fins les 12:00 desfilada fins l’estadi, partit de Veterans amb equip de les Penyes, i a les 14;30 el dinar de les Penyes al Pavelló de Cornellà. El menú serà de 35euros per adults i 10 pels nens.Ha manifestat Edo, que els preus s’ajusten tot lo possible als temps de crisis que patim, i per la gent gran serà una avantatge ja que no s’haurà de caminar gaire al estar tot ben a prop.
El quart punt de l’ordre del dia, ha estat l’informe de gestió a càrrec del President, Alberto Ariza. Ha agraït per començar a Angel Rojas per l’ajut amb els temes del so, i Albert Tolrà, director de l’Estadi per tota la seva col·laboració, als membres de la seva junta, i a les onze noves penyes que s’han creat des de la darrera Assemblea.Ha parlat del nou local, del indret que a més es disposarà per guardar el material d’animació pels partits. S’ha parlat dels carnets personalitzats de les penyes, dels problemes existents amb la presència dels presidents de les diverses penyes acompanyats amb els alcaldes de les seves respectives ciutats pel nombre d’invitacions.
S’ha mostrat molt orgullós per disposar d’unes oficines per pogué treballar lluny del que hi havia a Montjuïc de bon tros.
Ha manifestat que amb la loteria del Nen, la FCPE, ha trobat una manera d’obtenir finançament al marge del que es pugui obtenir per patrocinacions en un futur amb millors condicions econòmiques que el difícil present per la crisi. La Federació ha adquirit dos maniquins vestits amb la primera i segona equipació del RCDE per qualsevol acte que es volgui mostrar, així com una disfressa de la “mascota” oficial (El Perico) del club (veure foto), per que qualsevol penya que per escrit ho demani pugui fer-la servir en els seus actes.Ariza ha explicat com després de les reunions anteriors amb les penyes de les diverses províncies catalanes, en la darrera ocasió va ser amb les penyes (10) de la Catalunya Central; de la província de Barcelona, però allunyades de la resta, i va tenir lloc a Olost de Lluçanès.Ha volgut agrair de manera especial a la trentena de persones que van participar per muntar el “mosaic” (veure foto) que va tenir lloc en la zona de penyes, en el darrer derbi disputat a Cornellà-El Prat.
Ha demanat que qualsevol que externament vulgui participar en reunions per temes ’animació li faci saber, cara a projectes d’animació en un futur. Es va felicitar per les darreres Gales de Penyes, i sobre tot per la darrera, en les que es va pogué comptar amb presència destacada de jugadors, (De la Peña en especial), i ha recordat especialment l’emocionat homenatge a Dani Jarque.Ha enumerat diversos problemes existents amb el tema del transport dels autocars de les penyes, amb retards considerables per sortir degut al tall d’un carril per la pressió exercida per l’Associació de Veïns, molt poderosa en municipis com Cornellà, ha xifrat en més d’un any la famosa rotonda per que pugui ser operativa, i s’ha mostrat preocupat per que un cop es posi en funcionament el centre comercial, les motos que aparquen en aquell carrer tindran també un seriós problema i se les haurà de buscar altre ubicació... Ha demanat molta paciència en aquest tema.Alfred Puig ha anunciat els “Tours en 3 dimensions per l’Estadi” d’uns 45 minuts de duració i a 12 euros per soci, i la idea feta realitat ben aviat que cada penya tingui una placa amb nom, logotip i data de fundació a una de les zones més visibles a nivell informatiu del nou estadi espanyolista. De moment, 93 penyes ja han cursat les dades necessàries per tenir la corresponent placa.
Un dels temes que més ha dividit ha estat el projecte de canvi de la imatge corporativa de la FCPE, amb nou logotip Aquesta nova imatge no ha acabat de convèncer a tothom i desprès de diverses intervencions dels discrepants i de sotmetre’s el tema a votació (tot i tenir prou facultat la junta per haver-ho portat a terme), s’ha decidit obrir un concurs amb temps suficient per que s’aportin noves idees respecte al que ha de ser el logotip de la FCPE; el darrer fa més de vint anys, i era bastant dificultós per pogué fer pins i gravats.
Amb el torn de precs i preguntes, en el que el reiteratiu tema dels autocars ha tornat a estar en boca dels penyistes que han pres la paraula, o altres temes com l’organització conjunta de desplaçaments per omplir autocars, o que les fotos del “Som RCDE” puguin sortir juntes les persones d’una mateixa penya i altres temes de menor consideració, s’ha aixecat la sessió als voltants de la una del migdia.

dissabte

INAUGURACIO LOCAL FEDERACIO DE PENYES

24 D'ABRIL DE 2.010. INAUGURACIO DEL NOU LOCAL DE LA FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL R.C.D. ESPANYOL

Amb la presencia del president Daniel Sanchez Lllibre, el conseller delegat, Joan Collet, els consellers Moya , Bertomeu y Beltran, i el ex jugador Iñaki Perez, em fet l'acte d'inauguració del nou local de la Federació Catalana de Penyes.
Ens hem fet las tradicionals fotografies amb tots ells juntament amb tots els membres de la Junta de la Federació, en un acte on també i en participat totes les penyes que en volgut està presents en aquesta inauguració.
Seguidament a la sala de premsa , s'ha fet un pica-pica per a tots els assistents.

dijous

EXPOSICIO - COL-LOQUI A LA PENYA SABADELL

21 D'ABRIL DE 2.010. EXPOSICIO DE LLIBRES DE L'HISTORIA DEL R.C.D. ESPANYOL - COL-LOQUI SOBRE ELS PRIMERS 40 ANYS DEL ESPANYOL - PRESENTACIO DEL LLIBRE "R.C.D. ESPANYOL, LA HISTORIA EN COMIC".
A la seu social de la nostra penya de Sabadell, hem celebrat la 1º. Exposició de llibres, revistes, diaris i tota classe de publicacions i d’obres literàries sobre la historia del R.C.D. Espanyol. Hem fet una sèrie de fotografies de las taules urnes on varem posar tots els llibres.
Som en aquest moments l’única penya blanc-i-blava que disposa de tots el llibres que s’han editat de la historia del nostre Club des de el any 1.941.Ens van acompanyar el periodista Manuel C. Cánovas i el historiador i col·leccionista Jordi Puyaltó, amb els quals vam fer un col·loqui els sobre la historia del Espanyol i els seus orígens fins a la consecució de la Copa del Rei l’any 1.940, els equips i títols aconseguits, jugadors importants de l’època, enfrontaments entre famílies, i successos varis que vàrem impedir que el nostre equip hagués guanyat mes títols. A més a mes, un debat sobre els mitjans de comunicació, relacions amb TV3 i la premsa, i després amb intervencions de tots el presents, que en número de 25 es van donar presencia a la nostre penya. Mes tard, s’ha incorporat en Sergi Fidalgo i en Lluis Recasens, autors del llibre “RCD ESPANYOL LA HISTORIA EN COMIC”, que van intervenir també al col·loqui i després signant llibres a tots els presents.Vam tancar l’acte amb un pica-pica per totes les persones presents a l’acte.Ens va acompanyar el Director de comunicacions del Club, en Xavi Andreu, així com, membres de la penya de Martorell

dimarts

PRESENTACIO DEL LLIBRE "R.C.D. ESPANYOL, LA HISTORIA EN COMIC"

12 D'ABRIL DE 2.010 PRESENTACIO AL ESTADI DE CORNELLA - EL PRAT DEL LLIBRE " R.C.D. ESPANYOL, LA HISTORIA EN COMIC"


A la avantllotja de l’Estadi de Cornella - El Prat, s’ha fet la presentació del nou llibre sobre el nostre club “ R.C.D. ESPANYOL, LA HISTORIA EN COMIC”, en un acte multitudinari, que a comptat amb la presencia del President Daniel Sánchez Llibre amb la majoria dels membres del Consell. Bastants ex jugadors del club, com Toni Jiménez, Tommy N’Kono, Xavi Escaich, Angel Morales, Eloy Pérez, Rafa Marañon, president de l’Agrupació de Veterans, el entrenador del primer equip Mauricio Pochettino i el primer capità, Ivan de la Peña, les jugadores del Femeni, Míriam, Vero i Lara Rabal, els historiadors Segura Palomares i Jordi Puyaltó, i pràcticamentla totalitat dels membres de la Federació de Penyes encapçalada per seu president, Alberto Ariza.
I com no, els autors del llibre, Sergio Fidalgo i Nacho Julià, juntament amb el dibuixant dels còmics, en Lluis Recasens , L’Avi. Tots tres amb vàrem signar i dedicar el llibre.Vaig fer-me també un parell de fotografies amb l’Ivan de la Peña i la Raquel Mateos, presentadora del programa Hat Trick Espanyol, i juntament amb la meva senyora amb el mateix Iván de la Peña i el entrenador Pochettino, que ens va fer, la senyora del president de la nova penya creada fa pocs dies, Pericos Fidels.