dijous

EXPOSICIO - COL-LOQUI A LA PENYA SABADELL

21 D'ABRIL DE 2.010. EXPOSICIO DE LLIBRES DE L'HISTORIA DEL R.C.D. ESPANYOL - COL-LOQUI SOBRE ELS PRIMERS 40 ANYS DEL ESPANYOL - PRESENTACIO DEL LLIBRE "R.C.D. ESPANYOL, LA HISTORIA EN COMIC".
A la seu social de la nostra penya de Sabadell, hem celebrat la 1º. Exposició de llibres, revistes, diaris i tota classe de publicacions i d’obres literàries sobre la historia del R.C.D. Espanyol. Hem fet una sèrie de fotografies de las taules urnes on varem posar tots els llibres.
Som en aquest moments l’única penya blanc-i-blava que disposa de tots el llibres que s’han editat de la historia del nostre Club des de el any 1.941.Ens van acompanyar el periodista Manuel C. Cánovas i el historiador i col·leccionista Jordi Puyaltó, amb els quals vam fer un col·loqui els sobre la historia del Espanyol i els seus orígens fins a la consecució de la Copa del Rei l’any 1.940, els equips i títols aconseguits, jugadors importants de l’època, enfrontaments entre famílies, i successos varis que vàrem impedir que el nostre equip hagués guanyat mes títols. A més a mes, un debat sobre els mitjans de comunicació, relacions amb TV3 i la premsa, i després amb intervencions de tots el presents, que en número de 25 es van donar presencia a la nostre penya. Mes tard, s’ha incorporat en Sergi Fidalgo i en Lluis Recasens, autors del llibre “RCD ESPANYOL LA HISTORIA EN COMIC”, que van intervenir també al col·loqui i després signant llibres a tots els presents.Vam tancar l’acte amb un pica-pica per totes les persones presents a l’acte.Ens va acompanyar el Director de comunicacions del Club, en Xavi Andreu, així com, membres de la penya de Martorell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada