dissabte

X APLEC DE PENYES. TERRASSA

4 JUNY 2.000. X APLEC DE PENYES


Coincidint amb el Centenari del nostre Club, es celebra el Xè. Aplec de Penyes de la Federació Catalana de Penyes del R.C.D. Espanyol a la localitat de  Terrassa, organitzada per   la Penya d’aquesta ciutat.
L’acte compta com estrella convidada, amb la III Copa del Rei de la nostra historia, que tan brillantment várem guanyar al Estadi de Mestalla a Valencia, el día  27 de maig passat, guanyant per 2 gols a 1 al Atletico de  Madrid.
Vaig poder acostar-me fins a Terrassa aquest dia, i poder gaudir del parlament del nostre president  Daniel Sánchez Llibre al balcó del Ajuntament, amb una plaça totalment plena de pericos demanant-li al president que es quedés.
Tinc dos records d’aquest dia, un tros emmarcat i signat per notari de la xarxa de la porteria del camp del Valencia que vaig comprar, i unes fotografies amb els jugadors del primer equip, Manel Serrano i Sergio González.
Aquesta es la primera vegada, que ja un cop creada la penya de Sabadell, vaig a un acte on hi esta representat el R.C.D. Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada