dilluns

L'ALCALDE DE SABADELL AL ESTADI CORNELLA - EL PRAT

14 DE FEBRER DE 2.010. L'ALCALDE DE SABADELL AMB LA PENYA DE SABADELL AL ESTADI CORNELLA - EL PRAT

Graciés a la iniciativa d’Alberto Ariza i mitjançant la Federació de Penyes, aquest diumenge ens ha tocat a la ciutat de Sabadell portar l’alcalde a la Llotja Presidencial del Estadi de Cornella-El Prat per veure un partit del Espanyol en directe. Hem tingut l’ajuda de la regidora Patricia Martínez i del Responsable de comunicació del Espanyol Xavi Andreu, bon amic de l’alcalde, perquè fos possible aquesta iniciativa. El partit escollit ha estat, el Espanyol – Deportivo i per part de l’alcalde no hi hagut cap problema en venir amb l’autocar de la Penya des del nostre local social i fer també la tornada amb l’autocar. L’alcalde ha estat en tot moment molt integrat amb la nostre penya, parlant amb tots el socis, ha fet una “porra” en l’autocar, que per cert, li ha tocat , però no ha volgut el diners guanyats, retornant-los per la penya i comprometent-se a venir a la nostre penya (si li es possible) cada cop que fem algun acte social.
L'estada a la Llotja Presidencial ha estat molt be, hi anàvem amb la Penya de Moia i els alcaldes d'aquesta ciutat i Castellterçol, , i ens vàrem assentar en els llocs vip de la Llotja per veure el partit en un lloc privilegiat de l’Estadi.
Ens vam fe una fotografia tots plegats amb Ramon Condal, màxim representant del club, ja que en Dani no hi era, l’Alberto Ariza i el conseller Josep Ramió com a responsable de les penyes.

Enllaços: